NVM Makelaar Bergen

Dapper & van Aalst Makelaardij is uw NVM makelaarskantoor voor Bergen. Wij zorgen voor een snelle verkoop van uw woning in Bergen.

 

Woning verkopen in Bergen? Van onze makelaars krijgt u altijd advies op maat. 

Bij Dapper & van Aalst Makelaars krijgt u advies op maat. Het gaat tenslotte om de verkoop van uw woning. U hoort van ons wat er komt kijken bij de verkoop van uw huis, wat in deze markt een reële vraagprijs is en hoe lang het ongeveer duurt voordat uw woning verkocht is. Daarnaast is een persoonlijke aanpak bij de verkoop bepalend voor een succesvolle verkoop. "De huidige omstandigheden vragen om een andere aanpak", aldus Tineke. Doordat wij dagelijks huizen bekijken en taxeren, kennen wij de markt door en door en zijn we goed in staat in te spelen op actuele ontwikkelingen. En dat advies op maat? Dat is natuurlijk gratis.
 

Voordelige NVM makelaar voor Bergen.

Dapper & van Aalst Makelaardij is naast servicegericht ook een voordelige NVM makelaar voor Bergen en omgeving. Wij zijn niet gevestigd in een duur kantoorpand, maar houden kantoor aan huis. Deze kostenbesparing ziet u terug in onze scherpe courtagetarieven.      

Uw huis staat "onder water" en u wilt verhuizen, kan dat?

Ja, want een restschuld hoeft per definitie niet te betekenen dat u niet kunt verhuizen. Veelal kan uw bank de restschuld mee financieren in de nieuwe hypotheek bij de aankoop van uw nieuwe woning. Ook kan uw bank u een consumptief krediet verlenen om de restschuld mee af te lossen. 

Bij financiering van de restschuld is de rente voor een periode van 10 jaar fiscaal aftrekbaar. Met ingang van 1 januari 2015 wordt deze periode zelfs verlengd tot maximaal 15 jaar! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor verkoop van uw woning in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.                                

Huis verkopen bij scheiding. Wanneer is het beste moment om te verkopen?

Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt is: wanneer moeten wij het huis verkopen? En moeten we daar al voor gescheiden zijn? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: u kunt het huis verkopen voor of na de scheiding, net wat het beste uitkomt.

Als u het huis gaat verkopen na de scheiding, dan wordt er een aantal bepalingen opgenomen in het scheidingsconvenant die regelen wat er met het huis gebeurt voordat het verkocht is. Denk daarbij aan de volgende vragen: Lees meer

Follow us on

  

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch Dapper & van Aalst Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Beoordeling

 

U wilt toch ook dat uw woning opvalt tussen al die andere huizen in Bergen? 

Dapper & van Aalst Makelaardij zorgt voor een complete presentatie van uw woning. Zo verzorgen wij een uitgebreide en professionele fotopresentatie van uw woning op Funda, inclusief 360 graden foto's en plattegronden. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor opvallende hoogtefoto's van uw woning. Met onze specifieke kennis en ervaring bent u voor de verkoop van uw woning in Bergen bij ons aan het juiste adres! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op T. 072-520 20 51

Uw te koop staande woning in Bergen verhuren met de makelaars van Dapper & van Aalst.

U mag als woningeigenaar zelf bepalen via welke verhuurmakelaar u uw te koop staande woning gaat verhuren. Het gerucht ging dat banken alleen nog tijdelijke verhuur via de Leegstandwet zouden goedkeuren als dit via een drietal geselecteerde bureaus werd geregeld, maar dit is onjuist. Het staat u vrij om van het advies van uw bank af te wijken. Dit geldt niet alleen voor tijdelijke verhuur, maar ook verhuur voor langere tijd. U kunt dus zonder problemen via Dapper & van Aalst makelaardij o.g. uw koopwoning in Bergen te huur aanbieden. Lees meer

Door ons bemiddeld bij de aankoop